Προστατευόμενη μουσική

Σας παρέχουμε μουσική της Soundreef, της πρώτης και μεγαλύτερης ΑΟΔ στην Ευρώπη. Η μουσική μας, το ρεπερτόριο της Soundreef, είναι μουσική με δικαιώματα, όχι Creative Commons. Έτσι, κάθε δικαιούχοςπνευματικών (συνθέτης, στιχουργός ή εκδότης) ή συγγενικών δικαιωμάτων (τραγουδιστής, μουσικός ή παραγωγός) που έχει εμπιστευτεί τη Soundreef ωφελείται από τη δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών του. Ακόμη και στη σπάνια περίπτωση που στους μουσικούς μας καταλόγους βρεθεί κάποιο τραγούδι χαρακτηρισμένο ως Creative Commons, από κάθε μετάδοσή του στις πλατφόρμες μας οι δικαιούχοι εισπράττουν χρήματα. Όπως πρέπει να συμβαίνει, δηλαδή.

Εξαιρετική ποιότητα μουσικής και ήχου

Ακριβώς επειδή η μουσική μας είναι με δικαιώματα, το ρεπερτόριό μας περιλαμβάνει μόνο εξαιρετικής ποιότητας μουσική με αψεγάδιαστο, κρυστάλλινο ήχο. Όλοι μας οι κατάλογοι περιέχουν κυρίως mainstream μουσική (κατά 95% με αγγλικό στίχο). Δεν είναι τυχαίο ότι η Soundreef έχει ήδη κατακτήσει τεράστιο μερίδιο αγοράς ακόμη και σε χώρες με μεγάλη μουσική παράδοση και δισκογραφία, όπως η Ιταλία και η Ισπανία.

Προστατευμένοι πελάτες

Δε διαλέξαμε τυχαία το όνομα «Safe Music». Το μοντέλο μας βασίζεται στη διαφάνεια, στις τίμιες σχέσεις με τους πελάτες, και βεβαίως στη νομιμότητα. Η μουσική μας είναι με δικαιώματα και μεταδίδεται μόνο επιγραμμικά (online) μέσα από τις πλατφόρμες της Soundreef, γεγονός που σημαίνει ότι δεν έχει κανείς δικαίωμα να σας ζητήσει την καταβολή πρόσθετων δικαιωμάτων (ΕΥΕΔ, Αυτοδιαχείριση, GEA, PPL-PRS).

Πνεύμα συνεργασίας

Ξεχάστε τους διαχειριστές δικαιωμάτων που απειλούν με μηνύσεις, διώξεις και αγωγές: παρότι η Soundreef έχει δικαίωμα να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, αποτελεί στρατηγική επιλογή της να τιμά τους επαγγελματίες που επιλέγουν τη μουσική της. Κι εμείς, με τη σειρά μας, είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε και να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη, όχι για να σας καταδιώκουμε. 

Close Menu
Close Panel